O nama

Opremiti stan, kuću ili ugostiteljski prostor proizvodima koji svaki prostor čine posebnim mjestom, nikada nije bilo lakše, brže i jednostavnije.

Tvrtka Kodi-tex osnovana je 1996. godine u Kninu i obuhvaća proizvodnju, uvoz i distribuciju cjelokupnog asortimana tekstila i posuđa za kućanstvo, turizam i ugostiteljstvo. Marljiv rad, pouzdana kvaliteta, te pristupačne cijene rezultirale su time da je tvrtka nedugo nakon osnivanja poznata diljem države i regije, a u Zadru 2000. godine otvara novi pogon gdje se uskoro prebacuje glavnina proizvodnje. Veliki izbor garantira Vam naše dugogodišnje iskustvo uvoza pomno biranih materijala provjerenog porijekla, a naše 25-godišnje postojanje, te suradnja s najvećim lancima u državi dokaz su da naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije hotelskih, apartmanskih i privatnih smještaja. Naš cilj je svojim kupcima pružiti najbolji omjer cijene i kvalitete, te konstantno pratiti trendove i biti u korak s vremenom.

KO SMO MI

KODI-TEX d.o.o. je renomirana tvrtka za proizvodnju i distribuciju širokog asortimana proizvoda koji trebaju svakom restoranu, hotelu, kafiću ili za Vaš dom.

ZAŠTO IZABRATI NAS

Već duže vrijeme opslužujemo prehrambenu industriju, hotele, restorane, kampove, kafiće i mnoge druge, a poznati smo po tome što nudimo najbolje proizvode.

Shopping Cart
hrCroatian